Rubber plaatmaterialen uit voorraad en maatwerk

Rubber plaatmaterialen in alle soorten en maten

Een veelheid van rubber plaatmaterialen in alle rubber soorten en maatvoeringen kunt u bij Polson vinden. Vrijwel alle plaatmaterialen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen wij de rubber plaatmaterialen in onze eigen productielocaties van alle mogelijke klantspecifieke bewerkingen voorzien. Snijden, stansen, lijmen.  alle mogelijke rubber profielen in eigen productielocaties conform klantspecifieke wensen gemaakt worden. Rubber plaatmaterialen worden voor een veelheid aan toepassingen gebruikt.

Polson kan als specialist op het gebied van rubber plaatmaterialen advies uitbrengen over de verschillende materiaalsoorten en mogelijkheden. Rubber plaatmaterialen worden in uiteenlopende industrieŽn en sectoren toegepast.  Enkele van de vele soorten plaatmateriaal, die door Polson uit voorraad worden geleverd:

SBR platen met en zonder inlaag
EPDM
Neopreen
Riblopers
Noppenlopers en tranenplaatlopers
rubber vloerlopers in vele uitvoeringen en maten
Pakkingplaten


Indien u vragen mocht hebben op
het gebied van rubber plaatmaterialen. rofielen kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en prijzen.  Polson levert alle vormen van Rubber profielen aan Bedrijven & IndustrieŽn in heel Nederland en BelgiŽ.